Corporate Finance

0900 Accountant is uw accountant in Arnhem en omgeving op het gebied van bedrijfsovernames en fusies. Wij kunnen u tevens begeleiding bieden bij de waardebepaling van ondernemingen. Wilt u een bedrijf overnemen? Bent u van plan om te gaan fuseren? Of gaat u uw bedrijf overdragen? Dan is het verstandig om u deskundig te laten ondersteunen door een gespecialiseerde corporate finance adviseur van ons. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe een overdracht of fusie zo deskundig mogelijk kan worden aangepakt. Heeft u vragen over onze diensten op het gebied van corporate finance? Of wilt u gebruik maken van een deskundige adviseur? Neem dan contact op.

Begeleiding van uw professionele accountant

Bij 0900 Accountant bent u aan het juiste adres voor een deskundige ondersteuning op het gebied van fusies en de koop of verkoop van ondernemingen. Ook voor opvolgingsvraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. 0900 Accountant uw expert op het gebied van corporate finance, kan u onder andere helpen met:

• De begeleiding bij bedrijfsoverdracht en fusies
• Het waarderen van uw onderneming
• Het aanvragen van financieringen
• Beursintroducties

De advisering van onze medewerkers, elk met een uitgebreide ervaring en specifieke expertise, kan worden samengevat met de kernwoorden betrokken en deskundig.